J/Boats is een legendarisch Amerikaans merk wat al meer dan 40 jaar tijdloze zeilschepen maakt, welke uitblinken door de duurzame kwaliteit van bouwen, de eenvoud, comfort en degelijkheid en vooral zeilgemak!

De huidige modellen worden in twee lijnen opgesplitst nml:

De comfortabele performance- cruiser lijn: J/97E, J/112E en de J/122E
 en de sportieve performance-racer lijn : J/70, J/80, J/88, J/111, J/11S, J/121

J/Benelux is sinds 1998 importeur voor de Benelux. Met veel plezier hebben wij J/Boats een vaste plaats kunnen geven op de Nederlandse wateren. Zowel in het wedstrijdcircuit maar vooral als comfortabele zeer eenvoudig te zeilen cruiser zeiljachten.

Het Team

Het bedrijf is opgezet door Robin Verhoef, die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt en het gezicht van J/Boats is binnen de Benelux. De grote passie van Robin is toch wel het Double-handed Offshore zeilen. Na een zeer succesvolle campagne op de J111 is hij in 2015 overgestapt op de J122E waarmee hij ook zeer goede resultaten mee behaald.

Ger van der Ree is de technische man binnen J/Benelux,. Meestal te vinden in de jachthaven van Strijensas van waaruit J/Benelux nieuwe schepen oplevert, de jachtservice en onderhoud voor de diverse modellen voor u uit handen neemt.

Angelique Verhoef regelt alles vanuit ons verkoopkantoor in Dordrecht. Het aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over J/Boats. Angelique heeft samen met Robin J/Benelux opgezet en heeft al heel wat mijlen op diverse J/Boats gevaren.

J/Benelux maakt onderdeel uit van Nibor Marine BV; waaronder ook de volgende merken vallen:
• Ultimate Sails
• Corsair Marine
• MJM Yachts